Ångbåtsbryggan

Ångbåtsbryggan

Ångbåtsbryggan är belägen mitt på Strandvägen och är med sin vackra utsikt och centrala läge den perfekta platsen för såväl företagsevent som privata sammankomster.

Ångbåtsbryggan är byggd på en pråm från andra världskriget som ligger förtöjd vid Stockholms flottaste kajkant. Sommar som vinter kan man förutom utsökt mat och dryck, avnjuta den hänförande utsikten över Skeppsholmen och Blasieholmen tack vare det unika läget ute på vattnet, mitt på Strandvägen.

Kort och gott: det perfekta stället när du har något viktigt att fira eller att avhandla, oavsett om det handlar om en konferens, affärslunch, ett företagsevent, födelsedagsfirande eller vinterbröllop. Här finns wifi, musikanläggning och fullt utrustad bar.  Ångbåtsbryggan kan abonneras  måndag-söndag i januari-mars. För större sällskap önskar vi att ni förbeställer en satt meny för att ni på plats skall kunna få den optimala upplevelsen.

 

ART Bakery

ART Bakery

ART Bakery erbjuder en rymlig och modern lokal kvällstid i gatuplan på Regeringsgatan 47 i NK Parkaden. Lokalen är en centralt belägen och passar perfekt för såväl event som privata sammankomster.

På ART Bakery går konst och hantverk hand i hand. Här kan du njuta av såväl svensk bageri- och konditorikonst som konst på väggarna. Lokalen, som är en del av NK,  går att abonnera kvällstid och är idealisk för exempelvis företagsevent, mingel, dragningar, vernissage, pressvisningar men givetvis också privata sammankomster med sina rymliga lokaler och sitt centrala läge. Vi erbjuder flera färdiga upplägg för mingelmenyer, men du är självklart även välkommen att komponera din egen meny så som du önskar den.

Tillgänglighet
Måndag-söndag: 19.00-02.00

Karl Nordströms matsal

Karl Nordströms matsal

I Karl Nordströms matsal finns, förutom en gedigen samling nationalromantiska målningar, alla förutsättningar för ett riktigt lyckat evenemang i hjärtat av Stockholm, alldeles invid Nybrokajen.

I Wedholms vackra festvåning anordnas allt från affärsluncher och herrmiddagar till dop och andra familjebegivenheter. Här finns egen garderob, bekvämlighetsinrättning och vi kan ordna med en egen entré om så önskas.

Vi erbjuder färdiga festvåningsmenyer och dryckespaket, men du är givetvis varmt välkommen att komponera din egen meny tillsammans med vår köksmästare.

Bærtling-salongen

Bærtling-salongen

I Bærtling-salongen kan man, precis som namnet antyder, beskåda abstrakta alster signerade en av den svenska modernismens största namn och avnjuta åtskildhet och sagolik mat bakom pansarglas.

I Bærtling-salongen kan man, precis som namnet antyder, beskåda abstrakta alster signerade en av den svenska modernismens största namn och avnjuta åtskildhet och sagolik mat i sällskap på upp till 12 personer. 

Rummet är privat så till vida att man sitter som enda sällskap men eftersom rummet ligger i fil utanför Nordstöms Matsal fungerar detta som genomfart. Kuriosa: I den här salongen avnjuter du klassisk matlagningskonst (och ikonisk konst på väggarna) bakom pansarglas tack vare de många eminenta gäster som ofta förärar Wedholms Fisk med ett besök.

Lokalhyra: För sällskap under 8 personer tar vi en avgift på 3000 kr dagtid och 5000 kr kvällstid.

Barmatsalen

Barmatsalen

Barmatsalen är perfekt för dig som vill ha en bit av Wedholms för dig själv och ditt sällskap. Här kan du njuta av legendarisk matlagningskonst och den vackra utsikten över Nybroviken.

Barmatsalen erbjuder flera möjligheter för dig som vill ha en bit av Wedholms för dig själv och ditt sällskap.  Matsalen passar utmärkt för sällskap upp till 20 personer.

Öppettider
Måndag-fredag: 11.30-23.00
Lördagar: 17-23
Söndagar: Stängt

Glaspaviljongen

Glaspaviljongen

Glaspaviljongen är en rymlig och vacker festlokal på Djurgården, belägen alldeles invid Hazeliusporten. Paviljongen badar i ljus tack vare de stora fönstren i tre väderstreck som vetter ut mot parken.

Ulla Winbladhs rymliga paviljong badar i ljus och fångar upp allt det vackra i omgivningarna tack vare de stora fönstren i tre väderstreck. Under de varma månaderna finns möjlighet att öppna lokalen helt mot uteserveringen och låta de ljumma vindarna svepa in och förstärka den sköna känslan av ute-inne. Under årets kallare månader tänder vi brasan medan du och dina gäster njuter av utsökt mat och vänlig service och utsikten över Djurgården i vinterskrud.
Paviljongen har plats för 90 sittande gäster och kan skärmas av för mindre sällskap.

Loungen

Loungen

Modern och ljus festlokal med egen bar och foajé i Konstnärshusets hjärta som är idealisk för alla typer av sammankomster. Belägen på Smålandsgatan 7, ett stenkast från Stureplan.

Den ljusa och härliga ”Loungen”  rymmer upp till 27 sittande gäster och upp till 60 minglande gäster.  Festvåningen nås antingen via Konstnärshusets entré eller via hissen från KB:s bar som tar dig rätt in i rummet. Loungen är idealisk för alla typer av sammankomster, från lunchmöten och after work till konferens och fester. Här finns en foajé, en bar och det går bra att spela musik. I lokalen finns en enklare högtalare för iPhone, men DJ-utrustning o dyl kan självklart hyras in. Lokalen får brukas fram till klockan 23.30.

Perlan

Perlan

En liten ”Perla” till festvåning, i Stockholms populäraste klassiska krog, som är idealiskt för intima sammankomster och topphemliga möten.

Perlan passar utmärkt för det lilla affärsmötet eller den intima middagen med upp till sju gäster. Vi kan erbjuda total avskildhet med separat ingång om så önskas. Beställning på plats sker via diskret knapptryckning. Du kan välja mellan att beställa á la carte eller att förbeställa festvåningsmeny.

Lokalhyra: 1000 kr

Ateljén

Ateljén

En synnerligen unik festvåning där du bokstavligen sitter i ett stycke svensk konsthistoria.

Den historiska Ateljén på övervåningen, som är utsmyckad av några av den svenska konsthistoriens största namn, rymmer större sällskap och är idealisk för alla sorters högtider och sammankomster. Sätt guldkant på festen och fira födelsedagen, dopet, bröllopsmiddagen, släktkalaset eller firmafesten i en vacker miljö med en unik historia. Ateljén är belägen en trappa upp i Stockholms populäraste klassiska krog – Konstnärsbaren med anor från 1931.

KB erbjuder även en konferenslunch för 370 kr per person. Då ingår varmrätt, smulpaj, kaffe och bubbelvatten.

 

Chambre séparée

Chambre séparée

En av Stockholms mest centrala festvåningar belägen på Vasagatan 1 i en av Stockholms populäraste fisk- och skaldjursrestauranger.

Stockholm Fisks chambre separée med plats för upp till 12 personer är idealiskt för affärsmöten och andra sammankomster, inte minst tack vare sitt läge, alldeles invid Stockholms centralstation och Arlanda Express.

Lokalhyra: 1.500 kr

Restauranger som ingår i Melanders Group