Perlan
En liten "Perla" till festvåning, i Stockholms populäraste klassiska krog, som är idealiskt för intima sammankomster och topphemliga möten.
Perlan passar utmärkt för det lilla affärsmötet eller den intima middagen med upp till sju gäster. Vi kan erbjuda total avskildhet med separat ingång om så önskas. Beställning på plats sker via diskret knapptryckning. Du kan välja mellan att beställa á la carte eller att förbeställa festvåningsmeny.
Lokalhyra: 1000 kr
Menypaket
Lokalfakta
- Stående: 7
- Sittande: 7
- Centralt
- Dryckespaket
- Menypaket
- Personal
- Wi-Fi
- Egna drycker: Nej
- Egen mat: Nej
Bokningsförfrågan: Konstnärsbaren - Perlan
Teatermenyn
Toast Skagen
Med löjrom, räkor och majonnäs
Wallenbergare
Serveras med gröna ärtor, rårörda lingon, brynt smör och potatispuré
Meny Chatham
Toast Skagen
med löjrom och krasse
Wallenbergare
med gröna ärtor, rårörda lingon, skirat smör och potatispuré
Äppelpaj
med smörstekta kavringsmulor och vaniljssås
Menypris: 615:-/person
Vinpaket Chatham
Pascal Jolivet Sancerre Blanc 2019 645:-
Joseph Drouhin, Bourgogne 660:-
Massolino Moscato d´Asti 110:-/glas
Meny Högfeldt
Skogsvampssoppa
med tryffelfärskost, äpple, smörstekt svamp och krutonger
Bakad regnbågsforell
serveras med rökt forellrom, bräserad fänkål, picklad beta, ärtstomp och beurre blanc
Cremé Brulée
med färsk vanilj
Menypris: 655:-/person
Vinpaket Högfeldt
Tio Pepe, Palomino fino, Sherry (Muy Seco) 75 :- / glas
Poilly-Vinzelles, Joseph Drouhin 760:-
Tokaij ”Oremus 5 Pyttons” 145:-/glas
Meny Cullberg
”Hummercocktail”
med kokt hummer från Kanada och Rhode island-dressing
Kalv Provencale
Helstekt serveras med rökt sidfläsk, solkyssta tomater, franska bönor, varmt vitlökssmör, rödvinssås och potatisterrin
Vaniljparfait
med maränger, bärkompott, vispad grädde och varm chokladssås
Menypris: 850:-/person
Vinpaket Cullberg
Friuli, Pinot Grigio 756:-
Rizzi Treiso Barbaresco – Piemonte 990;-
Banyuls, Rimage, Bila-Haut 120:-/glas
Mingel- och drinktilltugg
Skagen på ljust bröd med löjrom och syrad lök
Rensteksröra på mörkt bröd med pepparrot, lingongelé och krasse
Tartar på lax med bakad äggula, lök, friterad kapris, forellrom och brödkrisp
Bakad gulbeta med getost, salvia, frasig mandel och honoung
Anklevermousse på crostini med aprikoskompott och rostade hasselnötter
Pris: 65:-/st.
Dryckesförslag
Mousserande
Rigol Cava, Brut 545 kr / flaskan
Champagne Biller carte salmon 895 kr /flaskan
Drinkar
Belini
Persikopuré och champange
Mimosa 185 kr
Apelsinjuice och champagne