Ångbåtsbryggan

Ångbåtsbryggan

Ångbåtsbryggan är belägen mitt på Strandvägen och är med sin vackra utsikt och centrala läge den perfekta platsen för såväl företagsevent som privata sammankomster.

Ångbåtsbryggan är byggd på en pråm från andra världskriget som ligger förtöjd vid Stockholms flottaste kajkant. Sommar som vinter kan man förutom utsökt mat och dryck, avnjuta den hänförande utsikten över Skeppsholmen och Blasieholmen tack vare det unika läget ute på vattnet, mitt på Strandvägen.

Kort och gott: det perfekta stället när du har något viktigt att fira eller att avhandla, oavsett om det handlar om en konferens, affärslunch, ett företagsevent, födelsedagsfirande eller vinterbröllop. Här finns wifi, musikanläggning och fullt utrustad bar.  Ångbåtsbryggan kan abonneras  måndag-söndag i januari-mars. För större sällskap önskar vi att ni förbeställer en satt meny för att ni på plats skall kunna få den optimala upplevelsen.

 

ART Bakery

ART Bakery

ART Bakery erbjuder en rymlig och modern lokal kvällstid i gatuplan på Regeringsgatan 47 i NK Parkaden. Lokalen är en centralt belägen och passar perfekt för såväl event som privata sammankomster.

På ART Bakery går konst och hantverk hand i hand. Här kan du njuta av såväl svensk bageri- och konditorikonst som konst på väggarna. Lokalen, som är en del av NK,  går att abonnera kvällstid och är idealisk för exempelvis företagsevent, mingel, dragningar, vernissage, pressvisningar men givetvis också privata sammankomster med sina rymliga lokaler och sitt centrala läge. Vi erbjuder flera färdiga upplägg för mingelmenyer, men du är självklart även välkommen att komponera din egen meny så som du önskar den.

Tillgänglighet
Måndag-söndag: 19.00-02.00

Lusthuset

Lusthuset

Vid Alviks strand, med sagolik utsikt över Mälaren, finner du Sjöpaviljongens vackra, lusthusliknande festvåning som är en den perfekta festlokalen för alla typer av sammankomster.

I de ljusa lokalerna med vattnet precis utanför fönstren finns alla förutsättningar för en lyckad tillställning, oavsett om det handlar om ett bröllop eller företagsevent. Nedan hittar du några menyförslag, men du är självklart även välkommen att komponera din meny tillsammans med vår eminenta köksmästare Pontus Zsebö.

Lokalhyra: 5000 kr

Glaspaviljongen

Glaspaviljongen

Glaspaviljongen är en rymlig och vacker festlokal på Djurgården, belägen alldeles invid Hazeliusporten. Paviljongen badar i ljus tack vare de stora fönstren i tre väderstreck som vetter ut mot parken.

Ulla Winbladhs rymliga paviljong badar i ljus och fångar upp allt det vackra i omgivningarna tack vare de stora fönstren i tre väderstreck. Under de varma månaderna finns möjlighet att öppna lokalen helt mot uteserveringen och låta de ljumma vindarna svepa in och förstärka den sköna känslan av ute-inne. Under årets kallare månader tänder vi brasan medan du och dina gäster njuter av utsökt mat och vänlig service och utsikten över Djurgården i vinterskrud.
Paviljongen har plats för 90 sittande gäster och kan skärmas av för mindre sällskap.

Loungen

Loungen

Modern och ljus festlokal med egen bar och foajé i Konstnärshusets hjärta som är idealisk för alla typer av sammankomster. Belägen på Smålandsgatan 7, ett stenkast från Stureplan.

Den ljusa och härliga ”Loungen”  rymmer upp till 27 sittande gäster och upp till 60 minglande gäster.  Festvåningen nås antingen via Konstnärshusets entré eller via hissen från KB:s bar som tar dig rätt in i rummet. Loungen är idealisk för alla typer av sammankomster, från lunchmöten och after work till konferens och fester. Här finns en foajé, en bar och det går bra att spela musik. I lokalen finns en enklare högtalare för iPhone, men DJ-utrustning o dyl kan självklart hyras in. Lokalen får brukas fram till klockan 23.30.

Ateljén

Ateljén

En synnerligen unik festvåning där du bokstavligen sitter i ett stycke svensk konsthistoria.

Den historiska Ateljén på övervåningen, som är utsmyckad av några av den svenska konsthistoriens största namn, rymmer större sällskap och är idealisk för alla sorters högtider och sammankomster. Sätt guldkant på festen och fira födelsedagen, dopet, bröllopsmiddagen, släktkalaset eller firmafesten i en vacker miljö med en unik historia. Ateljén är belägen en trappa upp i Stockholms populäraste klassiska krog – Konstnärsbaren med anor från 1931.

KB erbjuder även en konferenslunch för 370 kr per person. Då ingår varmrätt, smulpaj, kaffe och bubbelvatten.

 

Chambre séparée

Chambre séparée

En av Stockholms mest centrala festvåningar belägen på Vasagatan 1 i en av Stockholms populäraste fisk- och skaldjursrestauranger.

Stockholm Fisks chambre separée med plats för upp till 12 personer är idealiskt för affärsmöten och andra sammankomster, inte minst tack vare sitt läge, alldeles invid Stockholms centralstation och Arlanda Express.

Lokalhyra: 1.500 kr

Vasarummet

Vasarummet

Wärdshusets Ulla Winbladhs allra minsta privata matsal passar utmärkt för den intima middagen, affärslunchen i avskildhet och minnesstunder, dop andra tillställningar med få gäster.

Wärdshusets Ulla Winbladhs allra minsta privata matsal som rymmer upp till 22 gäster är belägen på nedanvåningen, strax till vänster om baren. Här hålls alltifrån familjemiddagar och barnkalas till affärsluncher och bröllop i den mer diskreta storleksordningen.

Oscarsrummet

Oscarsrummet

Oscarsrummet är en vacker matsal inredd i klassisk stil belägen på Wärdshuset Ulla Winbladhs ovanvåning. Oscarsummet är idealiskt vid mindre tillställningar och affärsluncher när avskildhet är önskvärt.

Oscarsrummet är en vacker liten matsal på Ulla Winbladhs ovanvåning med plats för upp till 22 sittande gäster. Oscarsummet är idealiskt vid mindre tillställningar och affärsluncher när avskildhet är önskvärt.

Nils Emils matsal

Nils Emils matsal

Nils Emils matsal med anor från förra seklet och utsikt genom det bågformade fönstret över parken på Djurgården är den perfekta festvåningen för alla typer av sammankomster i den lite större storleksordningen.

Nils Emils vackra matsal är Ulla Winbladhs näst största festvåning och passar perfekt för den som hålla sin sammankomst i avskildhet. Matsalen, med anor från början av förra seklet, har ett vackert välvt tak och ett stort bågformat fönster med utsikt mot parken och är belägen en trappa upp. I Nils-Emils matsal finns en egen bar och kapacitet för sällskap på upp till 100 minglande och 70 sittande gäster.

Restauranger som ingår i Melanders Group