Ångbåtsbryggan

Ångbåtsbryggan

Ångbåtsbryggan är belägen mitt på Strandvägen och är med sin vackra utsikt och centrala läge den perfekta platsen för såväl företagsevent som privata sammankomster.

Ångbåtsbryggan är byggd på en pråm från andra världskriget som ligger förtöjd vid Stockholms flottaste kajkant. Sommar som vinter kan man förutom utsökt mat och dryck, avnjuta den hänförande utsikten över Skeppsholmen och Blasieholmen tack vare det unika läget ute på vattnet, mitt på Strandvägen.

Kort och gott: det perfekta stället när du har något viktigt att fira eller att avhandla, oavsett om det handlar om en konferens, affärslunch, ett företagsevent, födelsedagsfirande eller vinterbröllop. Här finns wifi, musikanläggning och fullt utrustad bar.  Ångbåtsbryggan kan abonneras  måndag-söndag i januari-mars. För större sällskap önskar vi att ni förbeställer en satt meny för att ni på plats skall kunna få den optimala upplevelsen.

 

ART Bakery

ART Bakery

ART Bakery erbjuder en rymlig och modern lokal kvällstid i gatuplan på Regeringsgatan 47 i NK Parkaden. Lokalen är en centralt belägen och passar perfekt för såväl event som privata sammankomster.

På ART Bakery går konst och hantverk hand i hand. Här kan du njuta av såväl svensk bageri- och konditorikonst som konst på väggarna. Lokalen, som är en del av NK,  går att abonnera kvällstid och är idealisk för exempelvis företagsevent, mingel, dragningar, vernissage, pressvisningar men givetvis också privata sammankomster med sina rymliga lokaler och sitt centrala läge. Vi erbjuder flera färdiga upplägg för mingelmenyer, men du är självklart även välkommen att komponera din egen meny så som du önskar den.

Tillgänglighet
Måndag-söndag: 19.00-02.00

Lusthuset

Lusthuset

Vid Alviks strand, med sagolik utsikt över Mälaren, finner du Sjöpaviljongens vackra, lusthusliknande festvåning som är en den perfekta festlokalen för alla typer av sammankomster.

I de ljusa lokalerna med vattnet precis utanför fönstren finns alla förutsättningar för en lyckad tillställning, oavsett om det handlar om ett bröllop eller företagsevent. Nedan hittar du några menyförslag, men du är självklart även välkommen att komponera din meny tillsammans med vår eminenta köksmästare Pontus Zsebö.

Lokalhyra: 5000 kr

Loungen

Loungen

Modern och ljus festlokal med egen bar och foajé i Konstnärshusets hjärta som är idealisk för alla typer av sammankomster. Belägen på Smålandsgatan 7, ett stenkast från Stureplan.

Den ljusa och härliga ”Loungen”  rymmer upp till 27 sittande gäster och upp till 60 minglande gäster.  Festvåningen nås antingen via Konstnärshusets entré eller via hissen från KB:s bar som tar dig rätt in i rummet. Loungen är idealisk för alla typer av sammankomster, från lunchmöten och after work till konferens och fester. Här finns en foajé, en bar och det går bra att spela musik. I lokalen finns en enklare högtalare för iPhone, men DJ-utrustning o dyl kan självklart hyras in. Lokalen får brukas fram till klockan 23.30.

Nils Emils matsal

Nils Emils matsal

Nils Emils matsal med anor från förra seklet och utsikt genom det bågformade fönstret över parken på Djurgården är den perfekta festvåningen för alla typer av sammankomster i den lite större storleksordningen.

Nils Emils vackra matsal är Ulla Winbladhs näst största festvåning och passar perfekt för den som hålla sin sammankomst i avskildhet. Matsalen, med anor från början av förra seklet, har ett vackert välvt tak och ett stort bågformat fönster med utsikt mot parken och är belägen en trappa upp. I Nils-Emils matsal finns en egen bar och kapacitet för sällskap på upp till 100 minglande och 70 sittande gäster.

Restauranger som ingår i Melanders Group